TURSKE SERIJE


PITANJE CASTI1 EP

PLAVI LEPTIRI
Ljubavna je priča o prelijepoj srednjoškolki Aidi i Muratu, studentu medicine i njihovom teškom putu ka slobodi. Međutim, dio magičnog ljubavnog trougla je i Derja, Muratova imućna i obrazovana koleginica, koja krije svoju ljubav prema njemu.


1001 NOC

Šeherezada je talentovan arhitekta, zaposlena u velikoj građevinskoj kompaniji čiji su vlasnici Kerim i Onur.
Obojica su uspešni i poznati biznismeni ali Onur, zbog lošeg iskustva u prošlosti, potajno gaji bes i mržnju prema ženama.ASI


Već tri generacije obitelji Kozcuoğlu posjeduje veliko imanje, a opstanak plantaže i farme njihov je najvažniji cilj. Vlasnik Ihsan Kozcuoğlu i njegova kći Asi rade i žive za svoju zemlju.
Prošle su godine i Demir se vraća u svoj rodni grad kao imućni poslovni čovjek. Prije mnogo godina Demirova majka i njegova teta Suhejla došle su raditi na imanje obitelji Kozcuoğlu. Demirova majka utopila se u rijeci Asi koja teče blizu posjeda obitelji Kozcuoğlu. Još uvijek ogorčen zbog okolnosti koje su njegovu majku odvukle u smrt, Demir susreće Asi prema kojoj odmah osjeti veliku privlačnost. No životi obitelji Kozcuoğlu i Demirove obitelji isprepletene su događajima iz prošlosti što je konstantna prepreka u odnosu ovo dvoje mladih ljudi. Tajne i laži počinju izlaziti na vidjelo i potresati odnose nakon što se Suhejla vrati u Antakyju.

SILA

Sila, posvojeno dijete iz ugledne obitelji u Istanbulu, živi sretno i bezbrižno, ne znajući što će joj se uskoro dogoditi. Jednoga dana iznenada upoznaje svoje prave roditelje za koje je vjerovala da su mrtvi i njihove beskompromisne običaje koji njezin život preokreću naglavce.

KARADAYI

LJUBAV I KAZNA/ ASK VE CEZARadnja se događa između Istanbula i istočne turske pokrajine Van koja je dugi niz godina bila pod vladavinom Armenije. Serija zadire u svijet obitelji koje nerijetko pod krinkom tradicije i bogatstva skrivaju svoje kriminalne radnje. Odlična glumačka ekipa predvođena je popularnim Muratom Yildrimon (Asi) i nagrađivanom glumicom Nurgül Yesilçay, a u seriji se posebno ističe uloga majke Šahnur koju je maestralno odglumila renomirana kazališna i televizijska turska glumica Tomris Çetin (1001 noć).Priča počinje 1960-te godine u Adani najstarija ćerka pralje Ajše, Nuran, sanja da postane filmska zvezda i uprkos siromaštvu koje je okružuje, u sebi vidi optimizam jednog umetnika. Nuranin život će se promeniti kad njen brat, Ihsan, odluči da je proda Bedir agi...

ADAK / žRTVA

KUZEY GUNEY - SJEVER JUG


Sjever jug" je priča o dva brata, po imenu Sjever i Jug. Sjever je hrabar i buntovan, a Jug smiren i stidljiv. Jedina zajednička stvar im je ljubav prema istoj devojci.

NEVINOST/IFFET
Priča je previše dobra da bi bila istinita, zamislite nevjerovatnu priču o pravoj ljubavi, punu čednosti, ali i gorčine.
Iffet je nevina djevojka koja živi sa svojim ocem i sestrom zastarjeloj siromašnoj četvrti u Turskoj. Unatoč tome što je zabranjeno flertovati s dječacima, Iffet se zaljubljuje u Dzemila.Dzemil je sludjen ljubavlju koju osjeca prema njoj. Ta ludost ga navede da siluje Iffet. Iffet je spremna da mu oprosti ako ju oženi. No, on se oženi sa drugom djevojkom koja dolazi iz imućne obitelji.  Nakon tog Iffet je odlučna osvetiti se covjeku  koji je ukrao njenu budućnost.

KARAGÜL- CRNA RUŽAPOLJE LALA /LALE DEVRI


MEDCEZIR- PLIMA I OSJEKA


Romantična drama koja govori o porodici i porodićnim odnosima, a koji iz epizode u epizodu bivaju sve zamršeniji. Glavni junaci su mladi ljudi koji se bore za svoju ljubav u ovim teškim porodićnim odnosima.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.