INDIJSKE SERIJE

MADHUBALA


Madhubala - je priča o djevojčici koja je rođena na filmskom setu i od tada je odrasla u tom okruženju. Druželjubiva djevojka bez ambicije, bez glamura. Madhu je sretana kao kozmetičarka, ali sve se mijenja kad upoznaje RK, vodeću glumaćku zvijezdu.KAKO DA NAZOVEM OVU LJUBAV

Ljubavna serija, koja pokazuje zanimljiv kontrast licnosti ispreletenih izmedju ljubavi i mrznje. Za Khushi veza je vazna za nju, dok Arnav vjeruje da su ljudi dosli sa nekom cijenom i da lako mogu biti izmanipulisani za neciju korist.
GIT


Git je srecna, ljupka, zabavna devojka iz malog grada Punjab. Njena porodica je konzervativna. Priča počinje kada se lepa Git uda za idealnog mladoženju, koga je odredila njena porodica. Da li ce Git i dalje biti srecna?


QUBOOL HAI

NEZELJENE


U danasnjoj Indiji ima jos obicaja koji su pravo drustveno zlo.
Jedan od njih je da se ubija zensko novorodjence, jer za nju nema mjesta tamo gdje tradicionalno vladaju muskarci.

MALA NEVJESTA/BALIKA VADHU


'Mala nevjesta' prati putovanje djevojčice koja mora postati mala nevjesta do svog ulaska u svijet žena. Radnja je smještena u ruralnom mjestu u Indiji, a prikazuje jedan od društvenih kontraverznih običaja, praksu dječjeg braka. Radnja počinje kada se osmogodišnja djevojčica Anandi udaje za svog vršnjaka Jagdisha i to samo zbog tradicije.

Kitni Mohabbat Hai je predivna ljubavna priča u kojoj se dvije osobe različitih ideologija zaljubljuju jedno u drugo
On je rekao da ljubav može promijeniti ljude nevjerojatno .... što je upravo ono što se događa kada Arjun, poslovni tajkun zadovoljava Arohi, u malom gradicu jednostavna djevojka odgojena s pravim vrijednostima i ima glas slavuja. Njihovi svjetovi se sudaraju i Arjun postaje uzrok velikog nesreće u Arohinom životu. Arjunova strast ne vidi granice on ostavlja sve raskoši svog života, ide protiv oceve želje .. Kitani Mohabaat Hai ... Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.